Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konzerváru

Rendezés:

Ínycsiklandó konzerváruk különleges ízvilággal

Nem is olyan régen az olajban történő tárolás célja kizárólag a tartósítás volt, hiszen így a paradicsom sokkal hosszabb ideig tudja megőrizni az aromáját, ízvilágát. A szárított paradicsom olajban igazi csemege. Napjainkban még a legjobb éttermekben is találkozhatunk vele, mint egy különleges ínyencség. A hétköznapokban mire jó a szárított paradicsom olajban? Ezt az egyszerű, mégis nagyszerű konzervárut nagyon sokoldalúan fel lehet használni. Ízesíthetjük vele a leveseket, amelyek így extra ízekkel gazdagodnak, de salátákban is nagyon finom. Mindezek mellett pedig érdemes kipróbálni kelt tésztákkal is, bele lehet sütni kenyerekbe, bucikba, grissinibe, de a focaccia és pizza tetején szintén kiváló. Szószokba, rizsbe is tehetünk belőle és rásüthetjük húsokra, halakra.

A szárított paradicsom olajban történő tárolása, árusítása Olaszországból származik, de ma már az egész világon, így hazánkban is csemegének számít. A szárított paradicsom mellett, a sült fokhagyma és a sült cékla is nagyon jól harmonizál a különböző köretekkel, húsokkal, kelt tésztákkal. Kínálatunkban a konzerváruk gazdag választékával várjuk. Minden termékünk válogatott alapanyagokat tartalmaz, amelyek a professzionális konzerválási eljárásnak köszönhetően, hosszú időn keresztül megőrzik a minőségüket. A szárított paradicsom olajban, a sült fokhagyma és sült cékla konzervek mellett, többek között a passzírozott sült padlizsán, a sós lében érlelt articsóka és a különböző zöldségkrémek, például padlizsánkrém, gombakrém, cukkinikrém is elérhető.