Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűszerek, pácok

Rendezés:

Fűszerek hal- és húsételekhez

A fűszerek a kulináris alkotások többségének szerves részét képezik. Ízt, aromát és egyediséget kölcsönöznek a legszimplább ételeknek is. A főzés nem lehet teljes ezek hozzáadása nélkül. Az online üzletünkben a háziasszonyok csak a legjobbakat találják meg belőlük, amelyek alkalmasak mindenféle húsétel, első és második fogás elkészítéséhez. A fűszerek és pácok csak természetes összetevőket tartalmaznak, mesterséges alapanyagok nélkül. A használatuk lehetővé teszi az ételek ízének és aromájának javítását, ami nagyban megkönnyíti azt, hogy valódi remekművet készítsünk a megszokott hozzávalókból. 

Milyen fűszerek alkalmasak az egyes fogásokhoz?

Az ennivalók fűszerezése valódi művészet, amit soha nem késő elsajátítani. Ehhez érezni kell minden összetevő ízét, különlegességét és meg kell jósolni a fűszerek kombinálásának lehetséges eredményeit. A húsokhoz használt fűszerek illat és íz tekintetében az egyik legemlékezetesebbek. Sokan nem igazán kedvelik ezeket, mások pedig el sem tudják képzelni a pörköltet kizárólag sóval és borssal ízesítve. Maga a hús igénytelen a fűszerekkel szemben, az esetek többségében az íze csak fokozódik általuk és az étel hihetetlenül erős aromát kap. A halételekhez használt ízesítők nagyon különböznek a húsokhoz használtaktól, mivel igencsak jellegzetes az illatuk. Ilyen például a szegfűbors és a babérlevél, de a petrezselyem is. A halat tartalmazó fogások, ezeknek köszönhetően étvágygerjesztő aromát nyernek és készen állnak a tálalásra. A fűszerek egyedülállóak az ízük tekintetében, hangsúlyozzák a halak gyengédségét és fokozzák az ízüket anélkül, hogy elnyomnák azt.